Billede af: Pixabay, Kranich17
Dato: 15. February 2022

Hvordan Opfører En Forelsket Mand Sig?

Mænd kan godt være svære at læse og i det hele taget at have med at gøre. Så hvordan finder man ud af om de er interesseret eller forelsket? Det er svært at give en præcis indikation for forelskelse, men her kommer der nogle bud på hvordan en mand opfører sig, når han er forelsket.

  • Beskeder - søde sms'er, godmorgen og godnat beskeder er noget alle sætter pris på og hvis han er forelsket, er det garanteret noget han gør. Han svarer også med lynets hast, kan du regne med. Derudover er små noter rundt omkring i huset også et tegn på at han er vild med dig.
  • Fjollerier - Når man bliver forelsket er der stor sandsynlighed for, at man bliver lidt fjollet og selvom det er en mænd vi snakker om, det dette også sagtens gælde for dem. 
  • Komplimenter - i massevis er nogle mænd også gode til at kaste efter os kvinder. Og måske lidt flere end normalt, hvis de er forelskede.
  • Øjenkontakt - En intens øjenkontakt, dejlige smil og godt humør. 
  • Berøring - Ved kram, kys og kærtegn viser han også at han er vild med dig. 
  • Koncentration - han har svært ved at koncentrere sig og svært ved at lade dig være.

Han kan lide dig som du er og vil gerne vise dig frem til venner og familie og så kan han lide dig selv med det grimmeste morgenhår. 

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, denne artikel. Så kig eventuelt på Enamel hos Perlen Odense. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.


Relateret indhold

Hvorfor bliver jeg ikke forelsket? - Få svar her

Hvorfor bliver jeg ikke forelsket? - Få svar her

Forelskelse er en sjov ting som der bare ikke er nogen ordentlig opskrift eller forklaring på, hvad det egentlig helt er…

Læs mere

De bedste citater om kærlighed

De bedste citater om kærlighed

Man kan aldrig få for nok kærlighed, og specielt ikke nok af de smukke citater om kærlighed, der prøver at beskrive og m…

Læs mere

Hvor hurtigt kan man blive forelsket?

Hvor hurtigt kan man blive forelsket?

Vi kender sikkert alle sammen ordsproget: Forelsket ved første blik.Det er nu ikke så ofte, at det sker, men mere en for…

Læs mere

Hvordan bliver hun forelsket i mig?

Hvordan bliver hun forelsket i mig?

Ønsker du at en pige / dame / kvinde bliver forelsket i dig, så er gode råd dyre. Desværre må jeg erkende, at der er me…

Læs mere