Billede af: Pixabay
Dato: 20. January 2021

Hvordan Gør Jeg Ham Forelsket I Mig?

Har du svært ved at fange interessen fra ham, som bare har dit hjerte, uden han gør noget ved det? Stiller du dig selv spørgesmålet: "hvordan gør jeg ham forelsket i mig?", så skal du få ham til at jagte dig.

Mænd er fra naturens side indrettet til, at de skal erobre og jage. Det gælder både føde, rigdom og kvinder. Derfor kan vejen til hans hjerte meget vel være via jagten. Læs mere om, hvordan du gør ham forelsket i dig herunder.

Sådan gør du ham forelsket i dig

Du kender det sikkert også fra dig selv. Hvordan har du det, hvis en fyr alt for hurtigt siger til dig, at han er vild med dig eller elsker dig? Det hele falder bare lidt til jorden, hvis det bliver for nemt. Sådan er det også med mænd.

Hvis du skal gøre ham forelsket i dig, så skal du først og fremmest få ham til at jage dig. Og det behøver ikke være nemt for ham. Du skal have ham til at kæmpe for det, hvor han får lov til at tage små trin hele tiden.

Undervejs kan du tale til hans ego via hans interesser. Mænd elsker det! Husk på, bag enhver stor mand står en stærk kvinde.

Når du skal have ham til at jagte dig, så kan en god hjælp være, at du hele tiden spiller lidt op til ham og fanger hans interesse - uden du giver ham noget. Her skal du blive ved med det, samtidig med at du skubber ham lidt på afstand, indtil han selv begynder at trække efter dig. Når du har fået ham til det, så er du godt på vej til at gøre ham forelsket i dig.

Tak til avXperten Til slut vil sige stort tak til avXperten, der har bidraget økonomisk til dette tekstindlæg. Der kan du finde et sortiment fra trådløs mus. Uden støtten fra avXperten kunne denne hjemmeside ikke findes.


Relateret indhold

Hvordan opfører en forelsket mand sig?

Hvordan opfører en forelsket mand sig?

Mænd kan godt være svære at læse og i det hele taget at have med at gøre. Så hvordan finder man ud af om de er interesse…

Læs mere

Hvorfor bliver jeg ikke forelsket? - Få svar her

Hvorfor bliver jeg ikke forelsket? - Få svar her

Forelskelse er en sjov ting som der bare ikke er nogen ordentlig opskrift eller forklaring på, hvad det egentlig helt er…

Læs mere

De bedste citater om kærlighed

De bedste citater om kærlighed

Man kan aldrig få for nok kærlighed, og specielt ikke nok af de smukke citater om kærlighed, der prøver at beskrive og m…

Læs mere

Hvor hurtigt kan man blive forelsket?

Hvor hurtigt kan man blive forelsket?

Vi kender sikkert alle sammen ordsproget: Forelsket ved første blik.Det er nu ikke så ofte, at det sker, men mere en for…

Læs mere