Billede af:Pixabay
Dato:29. March 2021

Hvordan Kommer Man Sig Over Ulykkelig Kærlighed?

Er du ramt af hjertesorg? Det kan føles helt forfærdeligt, og livet kan virke både meningsløst og uoverskueligt. Den gode nyhed er dog, at det går over igen. Her er vores fire bedste tips til at komme over ulykkelig kærlighed.

4 tips til at komme sig over ulykkelig kærlighed

1. Accepter, at du er ked af det. Det er vigtigt at give sig selv plads til at være ked af det. Der vil være en periode, hvor man bare er ked af det, og det er der faktisk ikke særlig meget at gøre ved. Accepter, at det er en del af at komme videre, og at det er okay.

2. Søg råd hos andre. De fleste har faktisk prøvet at stå lige der, hvor du står nu, også selvom det måske føles som om, at ingen nogensinde har prøvet at være så ked af det. Spørg andre til råds om, hvad de gjorde for at komme godt videre hurtigst muligt.

3. Få tankerne et andet sted hen. Selvom det er okay at være ked af det, så nytter det ikke noget at dvæle ved den person, du savner. Derfor er det en god ide at komme ud og lave noget, der får dine tanker væk fra vedkommende og det faktum, at du er ked af det.

4. Drop personens sociale medier. Det værste du kan gøre ved dig selv er at tjekke deres sociale medier hele tiden, hvor det sikkert ser ud som om, at din store kærlighed er hurtigt videre og lever livet. Sådan forholder det sig sikkert ikke alligevel, og det bedste du kan gøre er at unfollow et stykke tid, så du ikke skal forholde dig til det.

Du skal vide at: teksten på netop denne artikel er udviklet for Moodings. Her kan du eksempelvis købe Spisebord, og meget meget andet.


Relateret indhold

De bedste citater om kærlighed

De bedste citater om kærlighed

Man kan aldrig få for nok kærlighed, og specielt ikke nok af de smukke citater om kærlighed, der prøver at beskrive og m…

Læs mere

Hvor hurtigt kan man blive forelsket?

Hvor hurtigt kan man blive forelsket?

Vi kender sikkert alle sammen ordsproget: Forelsket ved første blik.Det er nu ikke så ofte, at det sker, men mere en for…

Læs mere

Hvordan bliver hun forelsket i mig?

Hvordan bliver hun forelsket i mig?

Ønsker du at en pige / dame / kvinde bliver forelsket i dig, så er gode råd dyre.Desværre må jeg erkende, at der er mege…

Læs mere

Hvordan ved jeg at hun er forelsket i mig?

Hvordan ved jeg at hun er forelsket i mig?

Hvordan ved jeg om hun er forelsket i mig?  Ja, det er et af livets helt store spørgsmål og kan til tider være ret …

Læs mere