Billede af: Pxabay, Ben_Kerckx
Dato: 19. February 2021

Hvordan Viser Mænd Kærlighed

Nogle gange kan det godt være svært for os kvinder at læse mænd. Er de interesseret eller er de ikke? Og hvordan fortæller de os at de er interesserede? Nogle er gode til at fortælle det med ord og andre viser deres kærlighed ved gerninger og handlinger. Faktisk kan man hjælpe dem lidt på vej ved at vide lidt om, hvad deres kærlighedssprog er. For at finde frem til ens kærlighedssprog, skal man kende manden godt og lægge mærke til hvad og hvordan han viser sin kærlighed. Der findes også den lidt mere usexede udgave, nemlig at tage en test på nettet. 

De 5 kærlighedssprog:

  • Anerkendende ord - hvem elsker ikke at få lidt komplimenter med på vejen? Komplimenterer og roser manden dig kan du næsten vide dig sikker på, at han på en eller anden måde holder af dig. 
  • Tid til hinanden - viser han at han gerne vil tilbringe tid sammen med dig, lave mad sammen, løbe en tur eller bare se en film på Netflix, er det også et tegn på at han gerne vil dig. 
  • Gaver - er også en god indikation på at han godt kan lide dig, om det så bare er en plade Marabou, så kan man godt se det som den ultimative kærlighedserklæring. Det at han tænker på dig og gerne vil forkæle dig, skal du ikke tage for givet.
  • Tjenester - Du føler dig værdsat og elsket når din mand gør noget for dig - om det så er at tage opvasken eller støvsuge, eller når han tilbyder at lave en dejlig middag til dig. 
  • Fysisk berøring - Det sidste kærlighedssprog er den fysiske berøring. Det er vi ingen der kan undvære og hvis han uopfordret nusser, krammer, masserer eller kysser dig, kan du vide dig sikker på at kan godt kan lide dig. 

Held og lykke med kærligheden!

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, denne artikel. Her kan du eksempelvis købe en Medaljon , og meget meget andet. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.


Relateret indhold

Hvordan kommer man sig over ulykkelig kærlighed?

Hvordan kommer man sig over ulykkelig kærlighed?

Er du ramt af hjertesorg? Det kan føles helt forfærdeligt, og livet kan virke både meningsløst og uoverskueligt. Den god…

Læs mere

hvordan erklærer man sin kærlighed? - Få gode råd her!

hvordan erklærer man sin kærlighed? - Få gode råd her!

hvordan erklærer man sin kærlighed? - Det kommer meget an på hvem man er som person og hvordan din udkårende er som pers…

Læs mere

Hvorfor bliver man forelsket?

Hvorfor bliver man forelsket?

Det er kun de færreste mennesker, der med hånden på hjertet kan sige, at de aldrig har oplevet at forelske sig. Vi blive…

Læs mere

Kærlighed definition

Kærlighed definition

Begrebet kærlighed er faktisk meget kompleks. Leder du efter kærlighed i daglig tale, betyder det: at du, overfor et and…

Læs mere