Billede af: Pxabay, Ben_Kerckx
Dato: 19. February 2021

Hvordan Viser Mænd Kærlighed

Nogle gange kan det godt være svært for os kvinder at læse mænd. Er de interesseret eller er de ikke? Og hvordan fortæller de os at de er interesserede? Nogle er gode til at fortælle det med ord og andre viser deres kærlighed ved gerninger og handlinger. Faktisk kan man hjælpe dem lidt på vej ved at vide lidt om, hvad deres kærlighedssprog er. For at finde frem til ens kærlighedssprog, skal man kende manden godt og lægge mærke til hvad og hvordan han viser sin kærlighed. Der findes også den lidt mere usexede udgave, nemlig at tage en test på nettet. 

De 5 kærlighedssprog:

  • Anerkendende ord - hvem elsker ikke at få lidt komplimenter med på vejen? Komplimenterer og roser manden dig kan du næsten vide dig sikker på, at han på en eller anden måde holder af dig. 
  • Tid til hinanden - viser han at han gerne vil tilbringe tid sammen med dig, lave mad sammen, løbe en tur eller bare se en film på Netflix, er det også et tegn på at han gerne vil dig. 
  • Gaver - er også en god indikation på at han godt kan lide dig, om det så bare er en plade Marabou, så kan man godt se det som den ultimative kærlighedserklæring. Det at han tænker på dig og gerne vil forkæle dig, skal du ikke tage for givet.
  • Tjenester - Du føler dig værdsat og elsket når din mand gør noget for dig - om det så er at tage opvasken eller støvsuge, eller når han tilbyder at lave en dejlig middag til dig. 
  • Fysisk berøring - Det sidste kærlighedssprog er den fysiske berøring. Det er vi ingen der kan undvære og hvis han uopfordret nusser, krammer, masserer eller kysser dig, kan du vide dig sikker på at kan godt kan lide dig. 

Held og lykke med kærligheden!

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, denne artikel. Her kan du eksempelvis købe en Medaljon , og meget meget andet. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.


Relateret indhold

Hvordan opfører en forelsket mand sig?

Hvordan opfører en forelsket mand sig?

Mænd kan godt være svære at læse og i det hele taget at have med at gøre. Så hvordan finder man ud af om de er interesse…

Læs mere

Hvorfor bliver jeg ikke forelsket? - Få svar her

Hvorfor bliver jeg ikke forelsket? - Få svar her

Forelskelse er en sjov ting som der bare ikke er nogen ordentlig opskrift eller forklaring på, hvad det egentlig helt er…

Læs mere

De bedste citater om kærlighed

De bedste citater om kærlighed

Man kan aldrig få for nok kærlighed, og specielt ikke nok af de smukke citater om kærlighed, der prøver at beskrive og m…

Læs mere

Hvor hurtigt kan man blive forelsket?

Hvor hurtigt kan man blive forelsket?

Vi kender sikkert alle sammen ordsproget: Forelsket ved første blik.Det er nu ikke så ofte, at det sker, men mere en for…

Læs mere